Yacht Freelance

Freelance Facility Manager (ZZP)

Geplaatst 14 okt. 2024
Project ID: 9167682
Plaats
Zoeterwoude, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 11 okt. 2024
Einde: 12 jan. 2025
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 okt. 2024 12:00

De Facility manager Soft Services maakt onderdeel uit van de afdeling Facility Services en rapporteert aan de Manager Facility Services.

In deze functie ben je binnen het kleine regieteam van Facility Services de expert op het gebied van Soft Services. Denk aan security, schoonmaak, catering, bedrijfskleding, postkamer, terreinonderhoud etc. Alle diensten zijn ondergebracht bij een Integrated Facility Services Provider.

Je beweegt je tussen de business (brouwerijen) en de facility provider (leverancier). Waarbij je stuurt op een pro-actieve en kwalitatieve dienstverlening om de business zo goed mogelijk te faciliteren en ontzorgen. Uiteraard staat de algehele klanttevredenheid over de dienstverlening en het continue ontwikkelen van ‘partnership’ hierbij voorop.

Het continue en op alle niveaus blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de business en facility provider is absoluut 'key' in deze functie.


Jij zorgt voor afstemming tussen vraag en aanbod en weet de verwachtingen goed te managen.


Op regelmatige basis informeer je jouw stakeholders over de voortgang en kwaliteit van de dagelijkse dienstverlening, je adviseert over knelpunten en/of verbeterpunten, houdt zicht op de financiën en signaleert kansen voor de organisatie.

Je initieert en neemt deel aan verbeterprojecten, brengt hiervoor de juiste mensen bij elkaar, stuurt op de voortgang en het resultaat en borgt dat dit bijdraagt aan de doelstellingen van Facility Services en Heineken.


Een gezonde en veilige werkomgeving is van groot belang en daar sta jij voor. Je bent goed op de hoogte van de geldende veiligheidsrichtlijnen en promoot een positief veiligheidsbewustzijn.


Je bent een service-georiënteerde professional met een flinke dosis kennis op het gebied van facility management. Met jouw frisse blik op zaken breng je vernieuwing, denk je in oplossingen en ga je geen uitdaging uit de weg. Daarnaast ben je energiek en geef je op enthousiaste en resultaatgerichte wijze sturing. Als collega ben je benaderbaar en een prettige sparringpartner.



Functie-eisen

  • Motivatie toevoegen

  • HBO werk en denkniveau op het gebied van Facility Management of vergelijkbaar

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

  • In bezit van VCA VOL diploma;

  • Actuele kennis van facilitaire dienstverlening (o.a. SLA’s, KPI’s controle en meet technieken/methoden);

  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Verbinder (zowel naar suppliers als interne organisatie);

  • Creatief, vernieuwend en denkt in oplossingen;

  • Analytisch, accuraat en een stevige persoonlijkheid;

  • Je staat met de voeten in de ‘klei’ en bent een zelfstarter

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten