Yacht Freelance

Freelance Engineer-Projectleider Middenspanning (ZZP)

Geplaatst 28 aug. 2024
Project ID: 9162910
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 sep. 2024
Einde: 1 sep. 2025
Tarief
37.5 - 57.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 sep. 2024 12:00
  • Dutch speakers only



Wat ga je doen?


Als Projectleider ben jij binnen de divisie Smart Infrastructure Electrification & Automation verantwoordelijk voor het afwikkelen van middenspannings verdeelinrichtingen. Je taken bestaan hier uit het ontvangen van de klantopdrachten en deze via onze engineeringstools verwerken naar opdrachten richting onze middenspanningsfabrieken. Afhankelijk van de scope behoren ook het coördineren van fabrieksafnames, montage en inbedijfstelling tot je taken. Je gebruikt hierbij onze configuratietools en bent hierbij het focal point voor de klant en fabriek. Naast je verantwoordelijkheid voor de techniek bewaak je ook alle projectmatige beheersaspecten (planning/kosten/kwaliteit/veiligheid).Afhankelijk van ervaring zal een (intern) opleidingstraject plaatsvinden waarbij met  ervaren collega’s wordt samengewerkt.De middenspanningsinstallaties worden in de Nederlandse Markt breed toegepast van verdeelinrichtingen voor het distributienet, alsmede in de zware industie.  



 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?


Afhankelijk van je ervaring, zijn jouw taken:


  • Ontvangen en verwerken van klantenopdracht

  • Uitvoeren van de projectering met onze configuratietools waarbij je je technische kennis maximaal inzet  om de beste oplossingen op het gebied van middenspanning te realiseren. Ook thema’s als beveiligingsconfiguratie, automatiseringsinterface en visualisatie spelen hierbij een rol.

  • Coördinatie vervaardiging tekeningenpakket door fabrieken en het afstemming met het goedkeuringstraject  door de klant

  • Vervolgen fabricage proces en monitoren planning

  • Voorbereiden en uitvoeren van afnames in onze middenspanningsfabrieken in Duitsland en Turkije

  • Verzorgen van financiële afwikkeling inclusief meerwerken

  • Afhankelijk van scope coördineren van de montage en inbedrijfstelling. Hierbij is het ook mogelijk zelf een actieve rol in te vullen op locatie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten