Yacht Freelance

Freelance Data (Virtualization) Engineer (ZZP)

Geplaatst 13 feb. 2024
Project ID: 9150256
Plaats
Amersfoort
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 13 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 feb. 2024 12:00

Als Data (Virtualization) Engineer van het Data Analytics team zorg je voor inzicht en ontsluiting van diverse soorten databronnen ten behoeve van nog betere stuurinformatie of data end-points voor Volkswagen Pon Financial Services. 


Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw Data & Analytics Platform. Daarmee is dit platform niet alleen een Business Intelligence platform maar hét data ontkoppelpunt van onze opdrachtgever.


Binnen het team ontwikkel je samen met collega’s in sprints van 2 weken diverse producten. Denk hierbij aan een interface met Salesforce waarbij wij vanuit ons platform near-realtime data aanbieden voor marketing en customer service doeleinden. Daarnaast leveren wij ook meer klassieke BI oplossingen zoals Managed BI (Qlik Nprinting) en een Self Service BI (Qlik Sense) omgeving voor alle afdelingen binnen onze opdrachtgever.


Je voert het gesprek met de klant om samen tot een goed product te komen. Je gaat requirements ophalen, het businessproces analyseren, de data analyseren en modelleren in ons bestaande business data model met als doel het leveren van een eindproduct. Je werkt met moderne tools waaronder Tibco Data Virtualization en Wherescape Data Warehouse Automation. Binnen ons platform heb je alle middelen beschikbaar om oplossingen end-to-end te realiseren.


Voor deze opdracht werk je vooral met TIBCO Data Virtualization waarin je met behulp van SQL query’s end-to-end oplossingen realiseert.


Functie-eisen

•HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een studie met een ICT én business component zoals bedrijfskundige informatica of technische bedrijfskunde.

•Aantoonbare ervaring met bron en requirement analyse;

•Zeer gedegen kennis van SQL, kennis van data virtualisatie een pré;

•Ervaring met data warehouse automation en data vault is een pré;


Competenties

•Sterke communicatieve en analytische vaardigheden;

•Kennis van leaseprocessen en/of financiële producten is een pre;

•Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.



Arbeidsvoorwaarden

ZZP'ers worden van harte uitgenodigd te reageren maar een project contract voor de duur van het project is zeer zeker een optie! Je ontvangt van Yacht uitstekende arbeidsvoorwaarden voor de duur van het project!



Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever biedt op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan.


Met ruim 180.000 leasecontracten in portefeuille behoort onze opdrachtgever tot één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. . 


Dagelijks werkt onze opdrachtgever met 550 gedreven medewerkers keihard aan een uitstekende dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten