Yacht Freelance

Freelance Credit Controller / Teamleider Debiteurenbeheer a.i. (ZZP)

Geplaatst 31 jan. 2024
Project ID: 9149300
Plaats
Zwolle
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
0 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 feb. 2024 12:00

Binnen deze bedrijfseenheid, onderdeel van een grote internationaal opererende holding, vervul je de rol van credit controller en rapporteer je aan de directeur customer support. Deze positie is nieuw en biedt de mogelijkheid om jouw kennis en ideeën toe te passen. Hoewel het debiteurenproces grotendeels geautomatiseerd is, ontbreekt een duidelijk werkproces voor optimale opvolging van debiteurenbeheer. De uitdaging is om het huidige proces binnen de 16 bv's in kaart te brengen en te optimaliseren, waarbij analytisch vermogen en Excel-vaardigheden van essentieel belang zijn. In deze functie heb je de vrijheid om op creatieve wijze invulling te geven aan je taken en het debiteurenteam actief te betrekken bij verbeteringen. Nieuwsgierigheid is cruciaal om de oorsprong van uitdagingen te achterhalen en effectief ermee om te gaan. Aangezien het debiteurenteam voornamelijk op afstand werkt, kun je zelf je werklocatie bepalen. Taken omvatten het analyseren van de huidige situatie, optimaliseren van het debiteurenproces, opstellen van KPI's, rapporteren aan de directeur customer support, en deelname aan het management team.



Je concrete opdracht: met het team elke klant individueel kunnen benaderen en het proces opstarten. Het gaat om 10.000 klanten van verschillende kenmerken die bijvoorbeeld een herinnering moeten ontvangen. Je vervult deze rol tot vaste invulling is gevonden.



Functie-eisen

  • Leidinggevende ervaring (in debiteurenbeheer) 

  • Ervaring in case of proces gestuurd debiteurenbeheer. Case: Is elke klant individudeel benaderen en proces opstarten. Proces: 10.000 klanten van een bepaalde kenmerken bijvoorbeeld een herrinnering sms sturen.

  • Je bent oplossingsgericht, kan procesmatig denken, hebt analytisch vermogen en durft stappen te zetten om procesoptimalisatie door te voeren; 

  • Je hebt ruime werkervaring als debiteurenbeheerder, uitstekende Excel kennis en pakt nieuwe systemen snel op; 

  • Je hebt leidinggevende ervaring en/of ervaring om een groep mensen in beweging te krijgen; - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; 

  • Als persoon omschrijf jij jezelf als people minded, assertief en bent van jezelf nieuwsgierig

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten