Yacht Freelance

Freelance Controller Service Organisatie (ZZP)

Geplaatst 10 jul. 2024
Project ID: 9161770
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 1 mrt. 2025
Tarief
70 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 aug. 2024 12:00
  • Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • CV en motivatie in het Nederlands



Jij bent de businesscontroller voor de vijf serviceorganisaties op het gebied van HR, strategie, marketing en communicatie, real estate, ICT, en finance procurement en legal.

Met rake analyses en waardevolle adviezen, waarbij je soms de nodige overtuigingskracht inzet, ondersteun jij de vijf directeuren bij het behalen van hun doelen binnen de financiële kaders. Die doelen zijn uiteenlopend. Want natuurlijk willen we een financieel gezonde organisatie zijn, maar we streven ook naar een optimale ondersteuning van onze onderzoeksunits, onder meer door moderne labs te bouwen, nieuw talent te werven en effectieve marketingcampagnes te lanceren. Om in dit spanningsveld goede financiële sturing te geven, sta jij dicht bij de serviceorganisaties én de onderzoeksunits waar we het allemaal voor doen. Je regisseert de planning-en-controlcyclus, bewaakt de kosten, monitort efficiency en geeft gevraagd en ongevraagd advies over bijsturing en oplossingen. Bij grote investeringsprojecten, bijvoorbeeld voor vastgoed of ICT, vervul jij bovendien de rol van het financiële geweten van het project.



Eisen:


  • Wo-niveau en een diploma op het gebied van controlling of bedrijfseconomie.

  • Minstens zeven jaar ervaring met de financiële ondersteuning van (commerciële) projecten of programma’s.

  • Werkervaring in een complexe omgeving met hoogopgeleide professionals.

  • Strategisch inzicht: je ziet financiële consequenties op de langere termijn in organisatiebreed verband.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten