Yacht Freelance

Freelance Contractmanager Onderhoudscontract Kunstwerken (ZZP)

Geplaatst 16 okt. 2024
Project ID: 9167915
Plaats
Leeuwarden
Uren
36 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 mei 2025
Tarief
90 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2024 12:00

Contractmanager onderhoudscontract kunstwerken



Het werk in de praktijk - It wurk yn de praktyk

Als Contractmanager onderhoudscontract kunstwerken bij Provincie Fryslân ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van diverse onderhoudscontracten voor belangrijke infrastructuurprojecten, zoals bruggen, sluizen en de bedieningscentrale Swettehûs. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:


·       Contractbeheer en -monitoring: Je beheert en bewaakt de naleving van contractuele afspraken, zorgt voor tijdige uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en bewaakt de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden.


·       Samenwerking en Coördinatie: Je werkt nauw samen met de assetmanager kunstwerken, andere teamleden binnen Assetmanagement en externe partners zoals aannemers en leveranciers. Je coördineert de samenwerking tussen verschillende stakeholders om een efficiënte en effectieve uitvoering van onderhoudsactiviteiten te waarborgen.


·       Onderhandelingen en Contractoptimalisatie: Je voert onderhandelingen met leveranciers en dienstverleners om gunstige voorwaarden te realiseren. Daarnaast analyseer je bestaande contracten en identificeert mogelijkheden voor optimalisatie en kostenreductie.


·       Rapportage en Analyse: Je stelt gestructureerde rapportages op over de voortgang en prestaties van de contracten. Met behulp van data- en informatiemanagement tools analyseer je de resultaten en rapporteer je deze aan het management, wat bijdraagt aan geïnformeerde besluitvorming.


·       Procesverbetering en Innovatie: Je identificeert en implementeert verbeteringen in het contractmanagementproces. Hierbij houd je rekening met nieuwe ontwikkelingen zoals automatisering, circulariteit en duurzaamheid om de professionalisering van Assetmanagement te bevorderen.


·       Compliance en Regelgeving: Je zorgt ervoor dat alle contracten en onderhoudsactiviteiten voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en interne beleidslijnen. Je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contractwetgeving bij en past deze toe binnen jouw werkzaamheden.

·       Advies en Ondersteuning: Je levert strategisch en operationeel advies aan de assetmanager kunstwerken en andere stakeholders. Je ondersteunt bij het opstellen van plannen en programmeringen voor toekomstig onderhoud en draagt bij aan de ontwikkeling van beleidsdocumenten en procedures.



Wie ben jij? - Wa bisto?

-Motivatie toevoegen

-Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een bachelor’s degree in Rechten, (technische) Bedrijfskunde, Economie of een gerelateerd vakgebied.

-Daarnaast beschik je over minimaal vijf jaar ervaring in contractmanagement, bij voorkeur binnen de infrastructuur- of assetmanagementsector.

-Je hebt uitgebreide kennis van contractwetgeving en -praktijken, en bent in staat complexe informatie te analyseren en duidelijke, gestructureerde rapportages op te stellen.

-Verder beschik je over sterke onderhandelingsvaardigheden met een scherp oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

-Je bent in staat om integraal strategisch en operationeel advies te geven, met inzicht in zowel de korte- als lange termijn impact van beslissingen. Een proactieve houding, integriteit en rechtvaardigheid, en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel.

-Affiniteit met assetmanagement is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten