Yacht Freelance

Freelance Contractmanager GWW (ZZP)

Geplaatst 18 sep. 2024
Project ID: 9166026
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 mrt. 2025
Uiterste voorsteldatum: 25 sep. 2024 12:00

Jij bouwt mee aan de stad Almere! Of je nu op de fiets stapt naar een natuurgebied, door de stad wandelt, of met de auto over de wegen rijdt, jouw bijdrage is overal zichtbaar terwijl je door Almere reist. Samen met bewoners, partners en aannemers krijg je de kans om voortdurend te werken aan de toekomst van deze ambitieuze stad.

Als expert op het gebied van inkoop en contractvormen in de GWW-markt geef jij advies over inkoopstrategieën en contractvormen. Je biedt ondersteuning aan collega’s bij de contractvorming, aanbesteding en gunning van contracten, en coacht contractmanagers bij het optimaal benutten van (raam)contracten. Hierbij werk je nauw samen met verschillende disciplines en onderhoud je intensief contact met interne opdrachtgevers, adviseurs, partners, andere (semi)overheden en partijen uit het vakgebied.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continue verbetering en professionalisering van tools en processen binnen het vakgebied van Contractmanagement en Leveranciersmanagement. Dit doe je voor opdrachten vanuit het beheer openbare ruimte, maar ook voor projecten zoals Gebiedsontwikkeling, Stedelijke Vernieuwing, en Ruimtelijke Ordening & Mobiliteit. Ook ben je betrokken bij het opstellen van contracten en aanbestedingsstukken, en speel je een belangrijke rol in de contractbeheersing.



Functie-eisen

  • Motivatie toevoegen

  • Je hebt een afgerond HBO opleiding richting inkoop, projectmanagement, Europees aanbesteden en/of procesmanagement;

  • Je minimaal 5 jaar ervaring in contractmanagement, als je daarnaast ervaring hebt met Europese Aanbestedingen dan is dat een pré

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten