Yacht Freelance

Freelance Contractmanager fysiek domein (ZZP)

Geplaatst 26 aug. 2024
Project ID: 9164506
Plaats
Tilburg, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar, 4 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 aug. 2024 12:00

De gemeente Tilburg wordt steeds mooier. De afdeling Ruimtelijke Uitvoering zet zich in voor een openbare ruimte die voldoet aan de eisen en wensen van burgers en het bedrijfsleven op het gebied van leefbaarheid en veiligheid.


Het onderhoudsprogramma voor de openbare ruimte groeit door de uitbreiding van de stad en onze ambitie om de stad groener en klimaatbestendig te maken. Om deze projecten contractueel in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Contractmanager Ruimtelijke Uitvoering. Iemand die een combinatie van contractmanagementvaardigheden, technisch inzicht en strategisch denken bezit om projecten succesvol te coördineren en te waarborgen dat alle contractuele aspecten correct worden nageleefd. En iemand die zijn collega’s coacht en bijdraagt aan de verbetering van het team.



Wat ga je doen


Als (Senior) Contractmanager Ruimtelijke Uitvoering draag je de verantwoordelijkheid voor het effectief voorbereiden, afsluiten, beheren en coördineren van complexe contracten voor grootschalige beheeractiviteiten en complexe projecten in de openbare ruimte. Dit omvat onderhandelingen, opstellen en naleven van contractvoorwaarden, het monitoren van de uitvoering, en het waarborgen dat alle partijen zich aan de overeenkomsten houden. Je bent belast met het waarborgen van naleving van wettelijke vereisten en het bevorderen van samenwerking tussen diverse belanghebbenden, waaronder collega's, ingenieursbureaus en aannemers.



Jouw taken:


  • Beheren contracten op (grootschalige) projecten;

  • Contractbeheersing op beheer van wegen, bruggen, groenvoorzieningen, openbare verlichting, riolering etc;

  • Regelmatig overleggen met aannemers en ingenieursbureaus voor kwaliteit en voortgang;

  • Adviseren bij renovatieprojecten over risico's en randvoorwaarden;

  • Aansturen marktbenadering en contractvorming, passend bij het project;

  • Toezien op uitnutting van contracten, uitvoeren van audits en bewaken contractwijzigingen;

  • Bijdragen aan opstellen, implementeren, en bewaken van raamovereenkomsten;

  • Actief bijdragen aan de ontwikkeling van het team en contractmanagement;

  • Kennisdrager en aanspreekpunt op gebied van contracten in de openbare ruimte.




Functie-eisen:


Als Contractmanager Ruimtelijke Uitvoering onderscheid jij je door je vernieuwende en daadkrachtige aanpak, waarbij je integriteit hoog in het vaandel draagt en je bewust bent van je omgeving. Je legt sterk de nadruk op verbinding, zowel binnen het team als in samenwerking met collega's, ingenieursbureaus en aannemers. Het vermogen om effectief te opereren in een grote en soms complexe organisatie, evenals de vaardigheid om te werken op regie, vormen een natuurlijk onderdeel van jouw expertise. Je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, waarbij je specifieke aandacht hebt voor het effectief omgaan met opdrachtnemers, waaronder aannemers. Kortom, jij bent een zelfverzekerde professional die zich staande houdt in diverse situaties en een waardevolle bijdrage levert aan succesvolle ruimtelijke uitvoeringsprojecten.



Jij brengt mee:


  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorbeeld in de richting: Civiele Techniek; Bouwkunde; Bouwtechnische Bedrijfskunde; Built Environment; Vastgoed & Makelaardij of Ruimtelijke Ordening;

  • Jij hebt ruime werkervaring op het gebied van contractmanagement in de openbare ruimte.

  • Je hebt gedegen kennis van de civiele techniek en de bij;

  • Jij bent 24 tot 36 uur per week inzetbaar (4 x 9 behoort hierbij tot de mogelijkheden).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten