Yacht Freelance

Freelance Contractmanager (ZZP)

Geplaatst 16 okt. 2024
Project ID: 9167933
Plaats
Utrecht
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 16 apr. 2025
Tarief
58 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 okt. 2024 12:00

Breng jij het contract management van People& to the next level?



Hoe maak jij onze klanten blij?

Al onze collega's willen het dagelijks leven van 13 miljoen klanten elke dag een beetje makkelijker maken. Hoe fijner die collega's werken, hoe beter ze in die missie slagen. Als Contract Manager lever je daar een impactvolle bijdrage aan, want door alle HR en facilitaire contracten goed te managen zorg jij ervoor dat de collega's zich volledig kunnen richten op het creëren van een toffe werkomgeving.



Wat je doet als Contractmanager

In deze rol verwelkomen we je binnen People&, de HR (incl vastgoed en facilitaire) afdeling van bol. Samen met ruim 140 collega's, verspreid over onze diverse locaties, borg je dat aan alle randvoorwaarden voor prettig werken wordt voldaan. Binnen People& ben je onderdeel van het People Experience Centre en het team Process Coordination. Hier trek je op met 12 directe collega's, waarvan 2 Contract Managers.

Jij trekt op met relevante stakeholders, zoals de contract eigenaren binnen People&, Procurement specialisten, legal specialist en natuurlijk de aan jou toegekende leveranciers. Aan jou om te borgen dat afspraken correct worden vastgelegd én nagekomen. Dit lukt niet zonder alle stakeholders in hun kracht te zetten. Relatiemanagement is dus key!

Daarnaast verwachten we dat jij de collega bent die grip heeft op de gestelde contractdoelen, kosten en eventuele risico's zodat de maximale waarde uit ieder contract gehaald wordt.

Ook help je mee om het contractmanagementproces te stroomlijnen en ben je inhoudelijk aanspreekpunt bij alle contract gerelateerde vragen. Je voelt instinctief aan wat wel en niet haalbaar is – je kunt outside in en inside out denken! – en bent een stevige sparringpartner voor interne en externe stakeholders.



3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

• Je houdt van blije klanten

Ja, als je ervan houdt om de wensen en behoeften van je klanten om te zetten met blije stakeholders en gemotiveerde leveranciers als resultaat

• Je hebt oog voor detail

Ja, als je detailinformatie kan verwerken zonder daarbij de big picture uit het oog te verliezen.

• Je bent een echte verbinder

Ja, je krijgt een kick van het samenbrengen van tegenstrijdige belangen tussen collega's en leveranciers

• Je gaat voor je eigen resultaat

Nee, als jouw eigen resultaat voor de belangen van je stakeholders gaat en je hiermee niet bijdraagt aan de teamdoelstellingen.

• Vernieuwing geeft onrust

Nee, als je het liefst in een gespreid bedje stapt en al snel moe wordt van nieuwe (innovatieve) processen.

• Je houdt je mening liever voor jezelf

Nee, als je vaak achteraf bedenkt dat je eigenlijk een goed advies had, maar dit uit onzeker- of bescheidenheid toch maar voor je hebt gehouden…



Hier kom je terecht

Bij één van de bekendste retail tech platform van Nederland en België. Een platform waar zo'n 13 miljoen klanten kiezen uit 35 miljoen artikelen. Een platform dat zo'n 52.000 partners helpt hun bedrijf te runnen. En een platform dat nooit 'af' is, want bol vindt retail sinds 1999 opnieuw uit, en dat blijven we doen. Als iets beter kan, willen we het beter maken! Samen met onze klanten, partners en meer dan 2.800 collega's.



Competenties / eisen

●    Hbo werk en denk niveau

●    Relevante opleiding zoals bijvoorbeeld CATS CM

●    Enige ervaring als contractmanager (>3 jaar)


Je werkt 50/50 op kantoor en thuis. Het kantoor is gevestigd in Utrecht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten