Yacht Freelance

Freelance Contract/Relatiemanager (ZZP)

Geplaatst 17 mei 2024
Project ID: 9157924
Plaats
WOGNUM
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 3 nov. 2024
Tarief
0 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 mei 2024 12:00

-CV's graag zonder adres en-contactgegevens aanleveren

-Graag ook vakantieplannen opvragen meenemen in voorstel.



De afdeling Samenlevingszaken geeft uitvoering aan de gemeentelijke taken in het sociaal domein. Dat betekent jeugdhulpverlening, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), extra inkomensondersteuning aan inwoners, schuldhulpverlening, maatschappelijk werk en het begeleiden van nieuwkomers. Daarnaast geeft de afdeling uitvoering aan preventieve taken.


We hebben een dynamisch en leuk team met een Westfriese werkmentaliteit, werken aan ondernemerschap, verantwoordelijkheid, lef, ‘continu verbeteren’ en klantgerichtheid.

 


WORDT DIT JOUW NIEUWE WERKPLEK?

Wij werken binnen het Sociaal domein intensief samen met de collega’s van de andere Westfriese gemeenten en kopen onze zorg op het gebied van Jeugdhulp en Wmo regionaal in. Als Contractmanager Toegang koop je niet zélf in maar geef je input voor beleidsontwikkeling en zorg je ervoor dat contractmanagement een plek krijgt in alle fases van dit inkoopbeleid. De functie is een combinatie van contract -en relatiemanagement waarbij het meer de kant van relatiemanagement opgaat.

Daarnaast zorg je voor uiteraard voor naleving van de contractafspraken op het gebied van kwaliteit en rechtmatigheid. Goed relatiemanagement is essentieel om deze gemaakte afspraken te monitoren en daar al dan niet actie op te ondernemen.


Kortom; je draagt bij aan efficiënte besluitvormingsprocessen en daarmee een snelle inzet van de juiste zorg en op het juiste moment binnen de gestelde (landelijke en lokale) kaders. Hierbij ondersteun je bij financiële gesprekken die stagneren tussen de jeugdhulpverleners / Wmo-consulenten en de zorgaanbieders. Waar nodig neem je de gesprekken over van de jeugdhulpverleners en Wmo-consulenten.


BEN JE BENIEUWD WAT JE DAAR GAAT DOEN?

•         je zet proactief in op het naleven van afspraken met zorgaanbieders, zowel intern als    extern. Hierin werk je nauw samen met onze regionale Netwerkorganisatie Zorg in Regio Westfriesland.

•         je bemiddelt en zet in op het verbeteren van de samenwerking en kwaliteit van zorg met     zorgaanbieders.

•         je doet voorstellen voor kostenbeheersing en –besparing.

•         je zorgt ervoor dat de juiste kennis wordt overgebracht en dat deze geoptimaliseerd wordt. Al deze taken worden op een gestructureerde, rechtmatige en doelmatige wijze uitgevoerd.

•         je signaleert (landelijke, regionale en lokale) ontwikkelingen en bent in staat om deze door te vertalen naar gemeentelijk beleid en uitvoering;

•         je adviseert het gemeentebestuur en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;

•         je onderhoudt contacten met een groot aantal spelers binnen onze gemeente en in de regio. Denk aan zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties of zorgverzekeraars. Je bent in je contacten benaderbaar, betrouwbaar, duidelijk en je houdt oog voor ieders belangen en posities;

•         je sluit aan bij regionale overleggen over inkoop en contractmanagement

•         beheer van maatwerkcontracten;

•         verdere uitwerking van projectplan maatwerkcontracten;

•         deelname aan werkgroep zorgfraude;

•         zo nodig ondersteuning bieden bij uitvoerende collega’s m.b.t. lastige gesprekken met externen.



WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?        

·        minimaal HBO werk- en denkniveau en een stevig analytisch vermogen;

·        minimaal 1 jaar ervaring in Zorginkoop;

·        kennis over Jeugdzorg en Wmo en bekend met de overige terreinen binnen het Sociaal Domein;

·        basiskennis van relevante wet- en regelgeving (Jeugdwet, Wmo, privacy en Europese aanbesteding);

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten