Yacht Freelance

Freelance Contentspecialist (ZZP)

Geplaatst 28 nov. 2023
Project ID: 9144605
Plaats
Assen
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 dec. 2023
Einde: 1 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 nov. 2023 12:00

In het team Klantcommunicatie Agrarisch 3 werken we aan verschillende opdrachten voor onder andere agrarisch ondernemers, glastuinbouwers, terreinbeheerders en particulieren. Het is de bedoeling dat jij als een vliegende keep makkelijk inzetbaar bent om content te schrijven voor deze verschillende doelgroepen en opdrachten. Dit gaat voornamelijk om brieven en content voor onze website. Hierbij werk je nauw samen met andere contentspecialisten, ketenpartners, een contentcoordinator en communicatieadviseur. 

Wij zoeken een contentspecialist ter vervanging van zwangerschapsverlof: Binnen een dynamische omgeving ga jij aan het werk met het omzetten van communicatieplannen en themaplannen naar creatieve content. Je zorgt ervoor dat deze aantrekkelijk gepresenteerd worden en goed aansluiten bij de behoeften van doelgroep. Je zorgt voor contentconcepten die ondernemers boeien, binden en inspireren zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn als ze de kanalen van RVO bezoeken om op zoek te gaan naar de informatie die zij nodig hebben.

Daarnaast houd je je bezig met de inkoop van producten en diensten.


Je bent dus bezig met de volgende werkzaamheden:


• Je ontwikkelt contentconcepten en creëert samen met collega’s diverse soorten content, zoals webteksten, interviews, short-form videocontent, socials, e-books, whitepapers, testimonial video’s, blogs, enzovoorts.

• Je denkt hierbij vanuit de wensen en behoeften van de doelgroep.

• Je draait je hand niet om voor SEO, websiteoptimalisatie, en webanalytics.

• Je optimaliseert de contentteksten mede op basis van bereikcijfers, klantrespons en de klantreis.

• Je adviseert o.a. over de in te zetten kanalen en middelen.

• Je zet in op samenwerking en verbinding met de verschillende communicatie- en contentexpertises. Dit alles doe je niet alleen, want je komt te werken in een team met experts op het gebied van communicatieadvies, contentcreatie, online marketing en social media.


Daarnaast kunnen andere expertises, maar ook onderzoeken (doelgroeponderzoek en klantreizen), jou ondersteunen in je werk. Binnen ons team werken we volgens de Plan, Do, Check, Act cyclus. Hiermee draag je bij aan continue kwaliteitsverbetering. 


Must haves:


  • Je hebt HBO denkniveau;

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare en actuele kennis op het gebied van content;

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het van schrijven teksten op B1-niveau;

  • Ervaring met systemen zoals Drupal;

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als contentmarketeer, contentspecialist of vergelijkbaar bij voorkeur in een grote organisatie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten