Yacht Freelance

Freelance Contentmanager (ZZP)

Geplaatst 28 feb. 2024
Project ID: III09 - 29973
Plaats
Zoetermeer, Hybride
Uren
37 Uur/week
Periode
Einde: 31 mei 2024
Tarief
49 - 64.25 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 feb. 2024 12:00

Hoe?

Primair ben je verantwoordelijk voor het migreren (van pagina’s) van de website. Je plaatst de klant voorop, begrijpt hun behoeften en wat hen beweegt. Jij kan met woorden klanten in beweging brengen. 

Waarom?

Als contentmanager begrijp je hoe je met goede content bij kan dragen aan het succes van onze klanten en daarmee het succes van KPN.

Waar?

Standplaats is KPN Zoetermeer. Twee dagen per week schakel je met de collega’s in Zoetermeer en/of Amsterdam de rest van de week kun je flexibel (op kantoor of) thuis werken.

Met wie?

Je werkt nauw samen met verschillende collega’s binnen KPN Zakelijk. We zoeken graag de connectie met elkaar en nodigen jou ook uit om contact te houden met collega’s in andere functies. Bijvoorbeeld met online marketeers, (UX) designers of onze web-analist. Samen staan we sterk en maken we van deze CMS migratie een groot succes! 

Jouw grootste impact

Met jouw inzet, maken we van deze CMS migratie een succes


Jouw rol als...


  • Als contentmanager begrijp jij als geen ander wat het belang én de rol is van goede content. Je draagt bij aan het succesvol maken van ondernemend Nederland, door de klant centraal te zetten. Dit lukt je omdat je:

  • Uiteenlopende (zakelijke) copy schrijft, redigeert en optimaliseert

  • Webpagina’s migreert, bestaande designs implementeert en/of huidige designs tekstueel en visueel weet te verbeteren voor een optimale SEO ranking

  • Altijd als doel hebt om klanttevredenheid te verhogen, kantwaarde te optimaliseren en conversie te maximaliseren

  • Je vanuit jouw online expertise meedenkt in klantreizen en servicevragen

  • Je kennis van CMS systemen en HTML hebt om zo goed en snel uit de voeten te kunnen binnen het nieuwe CMS 



Wie zijn wij?


Bij KPN SME Marktbewerking team 'Klantsucces, Website en Design' stap je in een informele, open en enthousiaste cultuur. We vinden het belangrijk dat de lijntjes kort zijn en we altijd bij elkaar terecht kunnen. Als team zorgen wij voor de beste digitale klantreis als het gaat om oriënteren en bestellen van de producten en diensten van KPN Zakelijk. Met als doel het verbeteren van de digitale touch-points zoals de zakelijke website, bannering in de MijnKPN omgeving en e-mails.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten