Yacht Freelance

Freelance Concerndirecteur Afdeling Bedrijfsvoering (ZZP)

Geplaatst 8 apr. 2024
Project ID: 9154771
Plaats
DEURNE
Uren
32 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 apr. 2024 12:00

Concerndirecteur afdeling bedrijfsvoering

Vanwege het vertrek van het huidige afdelingshoofd Bedrijfsvoering, zoekt de gemeente Deurne momenteel naar een interim concerndirecteur voor deze afdeling.

Als concerndirecteur van de afdeling bedrijfsvoering is het jouw opdracht om jouw team te inspireren en te coachen, en hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jouw strategie en visie zijn gericht op het bevorderen van groei en ontwikkeling, waardoor jouw medewerkers kunnen ontwikkelen naar hun gewenste rollen binnen de organisatie. Als concerndirecteur heb je een brede affiniteit voor alle aspecten van bedrijfsvoering, inclusief informatiemanagement, processen, informatiebeveiliging, risicomanagement en controle.

Als concerndirecteur geloof je sterk in teamontwikkeling, samenwerking en je werkt nauw samen met jouw collega's om een omgeving te creëren waarin iedereen gedijt. Als sparringpartner op strategisch niveau ben je betrokken bij de beleidsvorming van de organisatie en je draagt zorg voor een naadloze samenwerking met andere teams om jullie gezamenlijke doelstellingen te behalen, zoals vastgesteld in het jaarplan en de prioriteiten die jullie stellen.




Vereisten:

Qua kennis en vaardigheden is de gemeente op zoek naar een stevige persoon, die zich niet van de wijs laat brengen. Daarnaast heb je als concerndirecteur (ruime) ervaring in:

  • koers zetten en houden;

  • vanuit een verbindende en coachende stijl;

  • affiniteit met bedrijfsvoering;

  • veranderprocessen;

  • bestuurlijk-ambtelijk samenspel;

  • verbinding kunnen leggen met het ontwikkeltraject van Deurne, daar een bijdrage in leveren zonder dominant te zijn.


Als concerndirecteur moet je ook kunnen fungeren als sparringpartner voor de gemeentesecretaris / algemeen directeur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten