Yacht Freelance

Freelance Coördinator Begroting bij een gemeente (ZZP)

Geplaatst 15 mei 2024
Project ID: 9157791
Plaats
Opmeer
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 15 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 mei 2024 12:00

Als Senior Coördinator ben je lid van het team financiën. Dit prettig samenwerkend team bestaat uit drie financieel adviseurs, twee financiële medewerkers en de controller. We helpen elkaar en vullen elkaar goed aan.

 

Als coördinator ga jij samen met de beleidsmedewerkers, strategen en financieel adviseurs en in samenspraak met de afdelingen zorgen voor helder geschreven en samenhangende begroting 2025 en najaarsnota 2024.Je bent verantwoordelijk voor;

  • het opstellen van de begrotingsuitgangspunten en de (detail)planning van de programmabegroting 2025 en de najaarsnota 2024 en bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie.

  • bewaken van de voortgang en de kwaliteit, inrichting en vormgeving van deze P&C-producten en draagt zorg voor de doorontwikkeling daarvan.

  • onderhouden van de contacten met de portefeuillehouder financiën en/of college en verzorgt bijeenkomsten en presentaties.

  • adviseren over financiële vraagstukken in algemene zin en specifiek aan de managers van de vakafdelingen over onder meer de toepassing van het P&C- instrumentarium en hun budgethouderschap.

  • Je bent adviseur op de gebieden van activa, reserve en voorzieningen en de algemene uitkering.

  • Naast het coördinatorschap wordt verwacht dat je werkzaamheden oppakt als het actualiseren van verordeningen en financieel beleid


In opdracht van de organisatie voer je bijzondere opdrachten uit of neem je deel aan projecten met een bedrijfskundig en financieel karakter.

 


Functie-eisen:

-Je bent inzetbaar vanaf heden tot en met 1 oktober 2024 voor 24 – 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 maal 3 maanden.

-Je hebt ervaring bij de gemeentelijke overheid in een coördinerende financiële functie (minimaal 5 jaar);

-Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in een economische of financiële richting;

-Je hebt actuele kennis van de BBV;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten