Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker Wonen (ZZP)

Geplaatst 9 okt. 2024
Project ID: 9167471
Plaats
Alkmaar, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 28 okt. 2024
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 okt. 2024 12:00

Je werkt samen met je team aan complexe integrale ontwikkelingen, waarbij jouw focus ligt op het gebied Wonen. Je bouwt aan de woonambities binnen de Regio Alkmaar, waarbij je zorgt voor verdere verdieping van het bestuurlijk draagvlak, met name als het gaat om de uitwerking van het Bid Wonen Holland boven Amsterdam. Samen met je regiowerkgroep Wonen geef je vorm aan een stevig regionaal multidisciplinair programma.


Je schrijft strategische visies en nota’s en bereidt besluitvorming voor. Je leidt overleggen. Daarnaast neem je deel aan bestuurlijke overleggen en adviseer je de bestuurders van de Regio Alkmaar en Holland boven Amsterdam.


Je geeft invulling aan het opdrachtgeverschap voor complexe regionale projecten en regisseert de uitvoerende werkzaamheden die voorvloeien uit het focuspunt Wonen.



Functie-eisen

-Je beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding op het gebied van politicologie of bestuurskunde.

-Je bent een stevige gespreks- en onderhandelingspartner op allerlei niveaus; zowel bestuurlijk als met de gemeentesecretarissen binnen de regio, provincie, Metropoolregio Amsterdam en Den Haag.

-Hierbij heb je een uitstekend politiek-bestuurlijk gevoel.

-Ook ben je in staat om complexe materie, op inhoud en proces, snel te analyseren en kun je hier direct naar handelen. Je toont je hierbij van nature als een krachtige verbinder.

-Tot slot heb je kennis van de woondeal, woningbouwversnelling, wonen en zorg, wet versterking en volkshuisvesting.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten