Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker Vastgoed (ZZP)

Geplaatst 30 jul. 2024
Project ID: 9163071
Plaats
BLADEL, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 sep. 2024
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 aug. 2024 12:00

Beleidsmedewerker Vastgoed - Gemeente Bladel

Kruip in de huid van…

De afgelopen jaren is de vastgoedportefeuille van de gemeente Bladel uitgebreid door allerlei ontwikkelingen zoals de aankoop van woningen voor de huisvesting statushouders, nieuwe sportparken en multifunctionele accommodaties. Vanuit jouw meerjarige ervaring als beleidsmedewerker gebouwen ben je in staat overzicht te brengen en een nieuwe structuur te ontwikkelen die passend is bij de omvang van de gemeente Bladel en haar vastgoedportefeuille.

De objecten

De gemeente Bladel beschikt over circa 65 gemeentelijke panden, waaronder multifunctionele accommodaties (MFA’s), sporthallen, sportaccommodaties, monumenten, brandweerkazernes, woningen en het gemeentehuis. Als gebouwenbeheerder bent je verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze gemeentelijke gebouwen.

De rol van beleidsmedewerker vastgoed

Samen met een collega gebouwenbeheerder ben je bent verantwoordelijk voor de tactische/operationele uitvoering van ons beleid. Hierbij pas je de wet en regelgeving toe binnen je eigen werkterrein en vakgebied. Je regisseert dat er een nieuw meerjarenonderhoudsprogramma wordt opgesteld en vertaalt het MJOP in jaarlijkse beheerplannen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van planmatig en groot onderhoud werkzaamheden. Dit doe je door het opstellen van werkomschrijvingen voor onderhoud/verbouwingen van het gemeentelijk vastgoed.

Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel; jij combineert de duurzaamheidsmaatregelen waar mogelijk met de groot onderhoudswerkzaamheden. Verder beheer je zowel de contracten met de gebruikers van de gebouwen als met de partijen die het onderhoud uitvoeren.

Je bent in staat jouw kennis en kunde te vertalen in jaarlijkse beheersplannen, (college)adviezen en raadsvoorstellen. Je weet wat het inhoudt om te werken met bestekken, aanbestedingen, inkoopprocedures, gunningsprocedures en contractmanagement. In al je werkzaamheden leg je de verbinding met collega’s, bestuursters, collega’s, aannemers, gebruikers en inwoners.



Eisen

We vinden de onderstaande checklist erg belangrijk. We komen graag met je in contact als je alles kunt afvinken.

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding (bouwkunde of installatietechniek) ;

  • Meerdere jaren ervaring als beleidsmedewerker gebouwen;

  • Ervaring bij een gemeentelijke organisatie;

  • Ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen;

  • Bekend met relevante wet- en regelgeving;

  • In staat om zelfstandig te werken en te organiseren;

  • Een scherp oog voor onderhoud en een goed inschattingsvermogen wat er (meerjarig) nodig is;

  • Enthousiast, proactief en oplossingsgericht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten