Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker RO (ZZP)

Geplaatst 29 aug. 2024
Project ID: 9164775
Plaats
Eijsden-Margraten, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
55 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 sep. 2024 12:00

Hoe ziet jouw dag eruit, als beleidsmedewerker RO in Eijsden-Margraten?


Opstaan en beseffen: vandaag mag ik weer aan de slag in misschien wel de mooiste gemeente van ons land! Wat is er fijner, dan die plek nog wat mooier te mogen maken? Je werkt aan ruimtelijke plannen, die geënt zijn op de kwaliteit van het Vijfsterren-Landschap, de dorpen en de mensen die daar wonen. In de weekstart praat je je collega’s bij over actualiteiten en ideeën. Daarna adviseer je de wethouder over de te volgen strategie bij een klein, maar lastig omgevingsplan en nog vóór de middag breng je het planologische aspect in bij de projectgroep van ‘Poort van het Heuvelland’.


Je levert input voor de erfgoednota 2025 en houdt ruggenspraak met de collega van een buurgemeente over de omgevingsvisie Heuvelland. Aan het eind van de middag ontvang je twee trotse inwoners, die benieuwd zijn naar jouw advies over hun bouwinitiatief. Elke dag is weer anders, maar altijd is er de rode draad: je bent trots op je werk voor een nog mooier Eijsden-Margraten: samen met èn vóór de inwoners van onze vijftien dorpen.

En verder


  • volg en vertaal je ontwikkelingen op provinciaal, rijks en Europees niveau naar Eijsden-Margraten en haar samenwerkingsverbanden.

  • stel je verordeningen, beleid- of beleidsregels op en maak of beoordeel je stedenbouwkundige schetsen of voorstellen, of het kostenverhaal (opstellen van overeenkomsten) of nadeelcompensatie onder de Omgevingswet.

  • begeleid je externe bureaus bij het actualiseren en digitaliseren van omgevingsplannen, behandelt nadeelcompensatieverzoeken, bezwaar- en beroepschriften, of verricht andere werkzaamheden, die passen binnen de doelstelling van organisatie.

Wat breng jij verder mee:


We zoeken iemand die beschikt over een relevante HBO opleiding (zoals planologie). Maar ook wanneer je HBO werk- en denkniveau hebt, in combinatie met relevante werkervaring, zien we je reactie graag tegemoet. We verwachten juridische (basis)kennis. Om ons bestuur goed te kunnen bedienen zoeken we kandidaten die ervaring hebben met werken in een bestuurlijk/politieke omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten