Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker Parkeren (ZZP)

Geplaatst 12 mrt. 2024
Project ID: 9152672
Plaats
Den Haag
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 apr. 2024
Einde: 7 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 mrt. 2024 12:00

Belangrijk: motivatie verplicht!


Als Beleidsmedewerker Parkeren bij de gemeente Den Haag vervul je een cruciale rol in het ontwikkelen van beleid en adviezen op het gebied van parkeren. Je bouwt voort op bestaande visies en strategieën, zoals de nieuwe Parkeerstrategie 2021-2030.

Het grootste deel van je tijd besteed je aan het actief deelnemen in een team dat verantwoordelijk is voor de actualisatie van deze strategie. Als penvoerder van dit traject zorg je ervoor dat verschillende belangen zorgvuldig worden meegewogen en afgewogen om te komen tot een evenwichtige, juridisch goed onderbouwde en toekomstbestendige actualisatie. Je bent betrokken bij vanaf het inventarisatie- en schrijfproces tot en met het proces rondom de bestuurlijke vaststelling.

Je werkt samen met verschillende collega’s binnen de afdeling Mobiliteit, maar hebt ook een nauwe samenwerking met diverse andere gemeentelijke diensten en afdelingen, maar vooral veel met Handhaving, Stedenbouw & Planologie, Economie en Wonen, evenals externe partijen en andere gemeenten.



Vereisten

  • HBO werk en denk niveau

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

  • Minimaal 2 jaar ervaring met plaatselijke overheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten