Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker Maatschappelijke Accomodaties (ZZP)

Geplaatst 10 okt. 2024
Project ID: 9167586
Plaats
Budel
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar, 3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
90 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 okt. 2024 12:00

Werken bij gemeente Cranendonck  

Cranendonck is een ambitieuze gemeente met zes kernen, ruim 20.000 inwoners, een groot buitengebied, een groeiende economie, variërend van stevige (innovatieve) bedrijvigheid tot recreatie en toerisme. De gemeente heeft een grote, culturele geschiedenis. 

 

Het is fijn wonen in Cranendonck. De gemeente heeft een rijk verenigingsleven, levendige kernen en prima collectieve voorzieningen. Kenmerkend zijn haar vitale gemeenschappen: de mensen kennen elkaar, voelen zich betrokken en hechten waarde aan de kwaliteit van hun leefomgeving. Samen met onze vitale gemeenschappen blijven we bouwen aan Cranendonck! Door onder andere de aanwezigheid van een grootschalige opvanglocatie voor asielzoekers, de snelweg A2, haven, vliegveld en treinstation kent deze plattelandsgemeente vraagstukken die niet voor grootstedelijke uitdagingen onderdoen. De unieke ligging - in Zuidoost-Brabant, grenzend aan Limburg en België en onderdeel van de Brainport- en Keyportregio - zorgt ervoor dat er intensief, grensoverschrijdend en grenzeloos wordt samengewerkt.

 


Informele en open organisatie 

De informele, open en collegiale werksfeer maakt het fijn werken bij gemeente Cranendonck. Er is ruimte voor autonomie en er zijn kansen te over voor medewerkers om hun talenten in te zetten. Samen zetten we de schouders onder de uitdagingen waar we voor staan en samen vormen we het unieke DNA van onze gemeente. Samenwerken, oog hebben voor elkaar én een stapje extra doen om tot optimale en soms verrassende resultaten te komen, zijn voor jou vanzelfsprekend.  Onze gemeente is een fantastische plek als je ambitieus bent en ook jezelf verder wilt ontplooien! 


Jouw rol

Op dit moment is er veel in ontwikkeling op het gebied van accommodaties, bijvoorbeeld uitbreiding en nieuwe locaties van scholen in onze gemeente en er worden meerdere multifunctionele accommodaties onderzocht voor nieuwbouw of renovatie. Tevens is er een behoefte naar nieuw beleid rondom accommodaties. Jouw voorganger heeft al een duidelijk plan neergelegd dat verfijnt mag worden en richting vaststelling begeleid moet worden. Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken. Je vertaalt het beleid en de plannen vervolgens naar concrete acties en zorgt voor de realisatie. Je monitort, evalueert en stuurt bij, waar nodig. Je herkent en initieert kansen om maatschappelijk vastgoed efficiënter in te zetten. Je participeert in diverse netwerken/overleggen en onderhoudt een nauwe samenwerking met in- en externe partners, die betrokken zijn bij onze accommodaties. Kortom: een veelzijdige functie met veel uitdaging!



Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker die zin heeft om voor onze gemeente de handen uit de mouwen te steken. Je vervult een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je nauw samenwerkt met verschillende collega’s, partners en inwoners. Je weet te verbinden op de relatie én op de inhoud en bent een gesprekspartner met kennis van zaken. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet deze ook te benutten. Hier worden wij extra blij van:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met vastgoed in het brede sociaal domein

  • Je hebt ervaring met bestuurlijke advisering en beschikt over de nodige politiek-bestuurlijke sensitiviteit;

  • Verder beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.



Jouw kwaliteiten

Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je in staat diverse gesprekstechnieken toe te passen. De ene keer moet je draagvlak creëren bij schoolbesturen en een andere keer een (indringend) gesprek voeren met stichtingsbesturen die hulp nodig hebben bij de exploitatie van een gemeenschapshuis.


Je bent in staat om problemen adequaat te analyseren en passende maatregelen in te zetten. Daarbij vind je het een uitdaging om een balans te vinden in het toepassen van de wet- en regelgeving en het zoeken van ruimte hierin, die soms noodzakelijk is om met de dagelijkse praktijk om te gaan.


Jouw eigen werk kun je uitstekend organiseren, waarbij je ook het aanwezige administratieve component tot in de puntjes regelt. Verder beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten