Yacht Freelance

Freelance Beleidsmedewerker Maatschappelijke Accomodaties (ZZP)

Geplaatst 10 okt. 2024
Project ID: 9167568
Plaats
Budel, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar, 3 maanden
Start: 8 okt. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 okt. 2024 12:00

Gemeente Cranendonck - Beleidsmedewerker maatschappelijke accomodaties 

Jouw rol als beleidsmedewerker maatschappelijke accomodaties

Op dit moment is er veel in ontwikkeling op het gebied van accommodaties, bijvoorbeeld uitbreiding en nieuwe locaties van scholen in onze gemeente en er worden meerdere multifunctionele accommodaties onderzocht voor nieuwbouw of renovatie. Tevens is er een behoefte naar nieuw beleid rondom accommodaties. Jouw voorganger heeft al een duidelijk plan neergelegd dat verfijnt mag worden en richting vaststelling begeleid moet worden.

Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken. 

Je vertaalt het beleid en de plannen vervolgens naar concrete acties en zorgt voor de realisatie. Je monitort, evalueert en stuurt bij, waar nodig. Je herkent en initieert kansen om maatschappelijk vastgoed efficiënter in te zetten. Je participeert in diverse netwerken/overleggen en onderhoudt een nauwe samenwerking met in- en externe partners, die betrokken zijn bij onze accommodaties.

Kortom: een veelzijdige functie met veel uitdaging!

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker maatschappelijke accomodaties die zin heeft om voor onze gemeente de handen uit de mouwen te steken. Je vervult een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je nauw samenwerkt met verschillende collega’s, partners en inwoners. Je weet te verbinden op de relatie én op de inhoud en bent een gesprekspartner met kennis van zaken. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet deze ook te benutten.

 

Hier worden wij extra blij van:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met vastgoed in het brede sociaal domein

  • Je hebt ervaring met bestuurlijke advisering en beschikt over de nodige politiek-bestuurlijke sensitiviteit;

  • Je bent een gedreven en doortastend persoon met een proactieve en resultaatgerichte werkhouding die goed in staat is om met enige afstand te kijken naar wat er nog beter en efficiënter kan.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten