Yacht Freelance

Freelance BAG-Coördinator (ZZP)

Geplaatst 26 mrt. 2024
Project ID: 9153889
Plaats
Venlo
Uren
16 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
68 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 apr. 2024 12:00

BAG-coördinator

Ben jij bekend met de complexiteit van BAG-processen en draai jij je hand niet om voor het coördineren en afstemmen van diverse gegevensstromen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als BAG-coördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de processen rondom Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG), met een focus op integratie met BGT, WOZ, Omgevingswet en BRP.


Taken en verantwoordelijkheden:

  • Coördineren van BAG-gegevensbeheerders en het leiden van werkoverleggen om zaken af te stemmen en efficiënt te laten verlopen.

  • Afstemmen van processen in het kader van de Omgevingswet met betrekking tot vergunningen en statuswijzigingen. Het is essentieel dat je uitgebreide kennis hebt van de Omgevingswet en de bijbehorende regelgeving, waaronder de bruidsschat en verschillende typen vergunningen.

  • Identificeren van BAG-gerelateerde gegevens die nog niet zijn opgenomen in de registratie, zoals kunstwerken en bunkers, en deze in kaart brengen.

  • Coördineren van de afstemming met BsGW (belastingsamenwerking) met betrekking tot het Samenwerkingsportaal en het synchroniseren van BAG en WOZ-gegevens.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten