Yacht Freelance

Freelance Applicatiemanager Leefomgeving (ZZP)

Geplaatst 2 aug. 2024
Project ID: 9163264
Plaats
Delft, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 12 aug. 2024
Einde: 11 aug. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 aug. 2024 12:00

Achtergrond



"Het doel van het proces Informatievoorziening is het effectief en efficiënt zorgdragen voor de IVdiensten en -producten die RWS bij het doorlopen van haar werkprocessen nodig heeft, inclusief de daarbij benodigde applicaties en technische infrastructuur. De IV-diensten en producten vallen daarbij grofweg in drie typen uiteen: Industriële automatisering (IA), Bestuurlijke informatievoorziening en administratieve automatisering.




Je functie:


De applicatiemanager is binnen de CIV verantwoordelijk voor het beheer van enkele grote applicaties in het bodemdomein (directie Leefomgeving). Dit conform de gevraagde en overeengekomen prestatiekenmerken (performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid, BIR etc) en gewenste functionaliteit zoals vastgelegd met de business. Werkzaamheden staan in het teken van het doorvoeren van enkele grote wijzigingen ten behoeve van het koppelen met de nieuwe Omgevingswet / DSO. Alsook de implementatie van zaakgericht werken binnen het domein Leefomgeving" Binnen het IV-domein Leefomgeving wordt IV-ondersteuning gegeven aan BOA-opdrachten van WVL. Door de aard van de BOA-opdrachten schommelt de hoeveelheid en aard van het werk. Daarom wordt voor een deel middels inhuur voorzien in de (schommelende) behoefte aan capaciteit.


Aanbiedingen worden beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, kom je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarna wordt er beoordeeld op diverse wensen. In de aanbieding van de kandidaten moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden.


Must haves:


  • Je beschikt aantoonbaar over kennis van en werkervaring met Agile Manifesto, Scrum Guide en DevOps;

  • Je beschikt aantoonbaar over kennis van en werkervaring met ASL Foundation, BISL Foundation, ITIL;

  • Je beschikt aantoonbaar over kennis van en werkervaring met Prince2;

  • Je beschikt aantoonbaar over minimaal HBO of Academisch niveau.



Nice to haves/graag motiveren in welke mate je voldoet:


  • Je beschikt over minimaal 4 aantoonbare jaren van kennis en ervaring als applicatiemanager/beheerder met een divers applicatielandschap binnen een grote en complexe organisatie;

  • Je beschikt over minimaal 4 aantoonbare jaren van kennis en ervaring met inkoop en aansturing van leveranciers;

  • Je beschikt over minimaal 4 aantoonbare jaren van kennis en ervaring als projectleider in een ICT omgeving;

  • Je hebt kennis van het ITIL/ASL/BISL framework en van de functies en rollen die in die frameworks passen. Deze door kunnen vertalen naar rollen in het Agile werkproces en kunt deze toepassen.



  • Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • CV en motivatie in het Nederlands

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten