Yacht Freelance

Freelance Ambtelijk Opdrachtgever (ZZP)

Geplaatst 8 mei 2024
Project ID: 9157425
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
120 - 140 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 mei 2024 12:00

Over de ambtelijk opdrachtgever:

Als ambtelijk opdrachtgever ben je de schakel tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie. Je hoofdtaak is het realiseren van een opdracht binnen heldere overeengekomen kaders.


Je bent een klankbord voor de projectleiders bij het maken van de juiste keuzes. Je creëert en bewaakt de ruimte waarbinnen projectleiders slagvaardig kunnen handelen: je voorziet hen van heldere kaders, noodzakelijke middelen en strategische sturing. Je bent escalatieniveau voor projectleiders en eerste aanspreekpunt voor de wethouder.


Je ziet toe op de planning van de werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je neemt beslissingen over tussentijdse besluiten en je legt verantwoording af in het portefeuillehouders overleg.



Functie-eisen:


  • Je hebt een afgeronde opleiding op universitair niveau en beschikt over een relevant netwerk.

  • Daarnaast beschik je over aantoonbaar ruime ervaring als opdrachtgever in het aansturen van vastgoedontwikkeling, gebiedsontwikkeling en grondexploitaties.

  • Je beschikt over een uitstekende bestuurlijke antenne en kunt je goed inleven in het maatschappelijke veld.

  • Vanuit je inhoudelijke expertise kom je snel tot de kern en weet je projectmanagers te motiveren om het resultaat te behalen. Je stuurt op strategisch niveau op voortgang en vermindering van kwetsbaarheden.

  • Je bent besluitvaardig. Bij tegenslagen is het jouw taak om te besluiten wat er gedaan moet worden om de schade te beperken of het probleem op te lossen. Je bent een kritisch adviseur die in staat is verwachtingen te managen, helder te communiceren en tegenwicht te bieden.

  • Je bent een teamplayer en intrinsiek gemotiveerd om tot samenwerking en verbinding van belangen en mensen te komen. Je kan goed samenwerken met zowel interne als externe partijen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten