Yacht Freelance

Freelance Adviseur Planning en Control (ZZP)

Geplaatst 23 mei 2024
Project ID: 9158265
Plaats
Venray
Uren
36 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
84 - 104 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 mei 2024 12:00

Wat ga je doen als adviseur Planning en Control?

Als adviseur Planning & Control ben je sparringpartner van de afdelingsmanager en de teammanagers aan wie je bent gekoppeld zoals de teams HRM, Informatievoorziening, Openbare Ruimte, Concern en de Griffie. Je zorgt ervoor dat de (ingewikkelde) financiële vraag van klanten duidelijk en begrijpelijk wordt beantwoord, bijvoorbeeld bij voorstellen voor het college en de raad. Je richt je hierbij vooral op de investeringskwesties en nieuw beleid. Je neemt deel aan projectgroepen waarbij jij je financiële kennis inzet.

Je speelt ook een rol bij het opstellen van de kadernota, meerjarenbegroting, bestuursrapportages en jaarstukken. Hierbij beoordeel je het meerjarig uitvoerings- en investeringsprogramma. Bovendien word je aangemoedigd om actief mee te denken over de verdere ontwikkeling en professionalisering van het team, waarbij je vrij bent om kritisch te zijn.

 

De voorkeur gaat uit naar een ervaren adviseur Planning & Control met werkervaring binnen een gemeente. Maar ook kandidaten met minder ervaring of een andere achtergrond, die willen doorgroeien naar een functie als financieel adviseur, worden uitgenodigd om te reageren!



Wat neem je mee als adviseur Planning en Control?

  • Minimaal een HBO+ werk- en denkniveau;

  • Bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy;

  • Je hebt 3-5 jaar praktijkervaring en beschikt over actuele kennis van financiën binnen gemeenten, financiële wet- en regelgeving en specifiek de implementatie van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten