Yacht Freelance

Freelance Adviseur Juridische Zaken richting Omgevingsrecht (ZZP)

Geplaatst 22 apr. 2024
Project ID: 9156074
Plaats
Weert
Uren
18 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
75 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 apr. 2024 12:00

Maak kennis met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving

De afdeling VTH is een enthousiaste afdeling die volop in beweging is. Er werken ongeveer 55 collega’s. Onze afdeling bestaat uit drie teams: Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving en het Juristen-Beleidsteam. Jij gaat onderdeel uitmaken van het Juristen-Beleidsteam. Een leuk en energiek team met betrokken collega’s die altijd bereid zijn om elkaar te helpen.

 


Werken als Jurist VTH

Als jurist Omgevingsrecht begeleid jij alle voorkomende juridische werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen van vooraankondigingen en handhavingsbesluiten als ook het behandelen van zienswijzen. Jij voert bezwaar-, beroeps- en handhavingsprocedures. Jij bent juridische vraagbaak en biedt ondersteuning aan de afdeling VTH: je begeleidt en coacht medewerkers op uitvoeringsniveau en je stemt hierin af met de teamleiders en het afdelingshoofd.

De werkzaamheden in het team zijn heel divers. Samen met het team wordt het werk verdeeld en maken we gebruik van elkaars talent. Het team is daarin zelfsturend en samen verantwoordelijk voor de onderlinge verdeling het werkaanbod.



Jouw achtergrond

·        HBO/WO werk- en denkniveau op juridisch gebied.

·        Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Omgevingsrecht, Apv en bijzondere wetten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten