Yacht Freelance

Freelance Adjunct-manager Operaties HHO (ZZP)

Geplaatst 21 mrt. 2024
Project ID: 9153538
Plaats
Den Haag
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2024 12:00

Het werk van de Haagse handhaving ligt vaak onder een vergrootglas en de belangen zijn groot, zowel intern als extern. Inwoners en ondernemers hebben een mening over handhaving die zij graag delen. Het politieke bestuur en de gemeenteraad wensen meer handhaving op straat, vooral in de prioritaire gebieden. De samenleving verandert, wordt complexer en daarmee breiden de taken van de handhavers uit.

De Handhavingsorganisatie heeft de ambitie om de komende jaren te groeien in aantallen handhavers. Ook procesoptimalisatie, informatiegestuurd werken en het vergroten van professionaliteit en efficiency staan hoog op de agenda. Deze ambitie brengt de nodige veranderingen met zich mee die jij gaat initiëren en verder mag vormgeven. Er liggen dan ook mooie opgaven voor je klaar. Denk aan de doorontwikkeling van het in-, door-, en uitstroomproces. Of de vertaalslag die we willen maken naar districtsmatig werken.

Ook kom je met concrete (verbeter)voorstellen over hoe je politieke wensen, zoals bijvoorbeeld beschreven in het actieplan Laak of de inzet van onze nautische boa’s op Scheveningen, kunt vertalen naar het werk van onze handhavers.

De factor mens staat centraal in jouw werk als adjunct-manager. Zo geef je direct leiding aan 10 teamhoofden en indirect leiding aan circa 275 handhavers en toezichthouders in brede én specialistische teams. Dit onder verantwoordelijkheid van de Manager Operaties.



Vereisten

Je investeert in de ontwikkelpotentie van jouw medewerkers en hun teams: met jouw mensgerichte leiderschapsstijl weet je hen naar een hoger niveau te ontwikkelen. Je bent de rechterhand van de manager Operaties en een uitstekende sparringpartner voor de teamhoofden en diverse ketenpartners. Je beschikt over managementidentificatie, je weet managementbeslissingen te vertalen in de uitvoeren van de werkzaamheden.

  • over academisch werk- en denkniveau beschikt;

  • gedegen leidinggevende ervaring binnen de overheid of een operationele (uitvoerings-) organisatie meebrengt;

  • ruime ervaring met verandermanagement binnen een complexe omgeving hebt opgedaan.

Let op:

Stuur een Nederlands CV en motivatie mee waaruit duidelijk blijkt dat je aan de eisen en wensen voldoet.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten