Yacht Freelance

Freelance Aanbestedingsjurist RVO (ZZP)

Geplaatst 21 jun. 2024
Project ID: 9160511
Plaats
Den Haag
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2024
Einde: 1 jan. 2025
Tarief
0 - 120 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 jun. 2024 12:00

We zijn een betrouwbare inkooppartner die alle expertise in huis heeft om (complexe) inkooptrajecten en inkoopvraagstukken te begeleiden, de juiste vragen te stellen en die betrokken is en zorgt dat de opdrachtgever en klanten optimaal gebruik kunnen maken van marktpartijen.

In deze functie bied je juridische ondersteuning bij aanbestedingsprocedures. Zo toets je bijvoorbeeld of de gekozen manier van aanbesteden en de eisen die aan inschrijvende partijen worden gesteld passen binnen de wet- en regelgeving. Je reviewt relevante documenten voor de aanbestedingen, zoals het beschrijvend document en de gunnings- en afwijzingsbrieven. Je toetst overeenkomsten en formuleert waar nodig artikelen die in de overeenkomst kunnen worden opgenomen.


Verder hou je je ook bezig met juridische advisering omtrent lopende contracten. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van kennisdocumenten, formats en procesbeschrijvingen. Je werkt samen met 7 andere aanbestedingsjuristen in het team. Met jouw juridische kennis op het gebied van aanbesteden ben je een expert in je vak.


Je weet deze kennis goed en helder over te brengen zodat het IUC doelmatige en rechtmatige oplossingen voor haar klanten kan bieden. 



Functie-eisen

  • Ervaring als aanbestedingsjurist (minimaal 4 jaar)

  • Ervaring met categorie-aanbestedingen (minimaal 4 jaar)

  • WO universitair diploma Rechtsgeleerdheid

  • Ervaring bij de Rijksoverheid (minimaal 4 jaar)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten