Yacht Freelance

Freelance Aanbestedingsjurist (ZZP)

Geplaatst 22 mei 2024
Project ID: 9158181
Plaats
Groningen
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 17 jun. 2024
Einde: 16 dec. 2024
Tarief
125 - 130 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 mei 2024 12:00

De opdracht betreft juridische ondersteuning bij aanbestedingsprocedures en - vraagstukken ten behoeve van de dienstonderdelen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het Centraal Justititiëel Incassobureau. Hierbij ligt de focus op juridische ondersteuning bij de categorie Datacenters.



De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-Het gevraagd en ongevraagd advisen over juridische aspecten bij complexe aanbestedingsprocedures m.b.t. inkoop van IT- producten en diensten zoals servers, storage en cloudservices.

-Rekening houdend met het doelmatigheidsbelang van de opdrachtgever, zorg je dat inkooptrajecten binnen de grenzen van het aanbestedingsrecht verlopen.

-Je adviseert over welke aanbestedingsprocedure het beste kan worden toegepast en toetst de aanbestedingsdocumenten, waaronder de nota’s van inlichtingen en gunnings- en afwijzingsbrieven.

-Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van overeenkomsten en zorg je voor juridische advisering omtrent lopende contracten. Bij geschillen met marktpartijen fungeer je als aanspreekpunt.



Functie-eisen

  • Relevante werkervaring op het gebied van juridische advisering met complexe en bestuur- politiekgevoelige vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht

  • Ervaring met complexe aanbestedingsprocedures 

  • WO werk- en denkniveau met WO-diploma rechtsgeleerdheid\Contractenrecht (Verbintenissenrecht) 

  • Actuele kennis van Europees en Nederlands aanbestedingsrecht 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten