Yacht Freelance

Feelance Supply Chain Planner - Royal Smilde Foods Heerenveen & Oosterwolde (ZZP)

Geplaatst 1 dec. 2023
Project ID: 9143530
Plaats
Heerenveen
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 15 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 dec. 2023 10:00

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner? Ben jij stressbestendig en kan je goed overweg met een complexe omgeving? Kom dan het team versterken als Supply Chain Planner bij onze opdrachtgever in het noorden!

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het coördineren, het plannen en optimaliseren van een specifieke goederenstroom. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn. Je houdt hierbij goed overzicht van (en contact met) onder andere de inkoop, productie, distributie en levering. Bij onze opdrachtgever is het uitdagend omdat er veel seizoensgebonden wordt geproduceerd.

Als Supply Chain Planner streef je continu naar efficiëntie en kijk je naar kostenbesparingen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het optimaliseren zodat er lagere voorraadniveaus zijn, verminderde verspilling en de verkorte doorlooptijden.


Als Supply Chain Planner heb je een cruciale rol binnen de organisatie en denk je constant een paar stappen verder. Je komt terecht in een team met 6 andere Supply Chain Planners, elk met een eigen waarde stroom. Je bent in deze rol veel in contact met de afdeling Sales & Marketing en met de productielocaties in zowel Heerenveen als Oosterwolde. Je standplaats zal dan ook afwisselend zijn. 



Must Haves:


·       Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma;

·     Je beschikt over ervaring in de levensmiddelenindustrie;

·       Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

·       Je bent assertief, hebt een scherp oog voor detail en bent communicatief sterk op verschillende niveaus. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten